Trondheim Symfoniorkester

Mat og musikk

Til fire av sesongens konserter, to på høsten og to på våren, inviterer TSO publikum til en herlig forening av den kulinariske og musikalske scenen i Trondheim. I samarbeid med den renommerte  restauranten To Rom og Kjøkken serveres en spesialkomponert toretters meny. Vi har andre etasje for oss selv og samles rundt flere langbord. TSO holder også en kort introduksjon til konserten.

Den musikalske helaftenen starter på To Rom og Kjøkken i Carl Johans gate kl. 17.00, og fortsetter med konsert med TSO i Olavshallen kl. 19.30.

PRIS


Musikalsk meny (inkludert 2 enheter og kaffe) + konsert: 780 kr inkl. avgift per pers.
Kjøpes i Olavshallens billettluke. Tlf: 73 99 40 50.
Dersom du har abonnement på disse konsertene kan du kjøpe restaurantpakken på To Rom og Kjøkken til 605 kr inkl. avgift.


VIN OG MUSIKK
Nyhet for sesongen 2017/18! I forkant av to konserter tar Adresseavisens vinekspert Ulf Dahlheim med seg "Ulfs Pop-Up vinbar" til TSOs kantine. Med seg har han Øyvind Gimse, tidligere kunstnerisk leder for Trondheimsolistene. Sammen vil de finne "smaken av musikk". Opplegget starter kl. 18.00, og du får presentert og servert tre håndplukkede viner i kombinasjon med spesielt utvalgte musikkstykker for anledningen. 

Vin og musikk arrangeres på følgende dato: 
16. november 2017, kl. 18.00 – Sgt. Pepper: It was 50 years ago today